Tandartspraktijk C.J. Opdam

Disclaimer

Inhoud

Ondanks de grootst mogelijke zorg die de auteur aan de website heeft besteed, behoudt hij zich het recht voor niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheid betreffende schade aangericht door middel van de verstrekte informatie alsmede het soort informatie dat onvolledig of onjuist is, zal daarom worden verworpen. Delen van pagina’s kunnen zonder vooraankondiging worden gewijzigd.

Verwijzingen en verbindingen

De auteur is niet verantwoordelijk voor de inhoud van pagina’s waarnaar wordt doorverwezen – tenzij hij de volledige kennis zou kunnen hebben van onwettige inhoud en de bezoekers zou kunnen verhinderen deze pagina’s te bekijken. Als de schade door middel van de daar voorgestelde informatie komt, zou de auteur van de respectieve pagina’s aansprakelijk kunnen zijn.

Wettelijke geldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer moet als deel van de Internet publicatie worden beschouwd waarnaar u werd verwezen. Als delen of individuele termen van deze verklaring niet wettelijk of correct zijn, dan doet dit niet af van de andere delen van de inhoud of de geldigheid en is niet beïnvloed door dit feit.